Xir xayeysiis
SAM_titul_2017_05-06_72

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2017, vydání Květen – červen 2017, vychází ve středu 3. května a jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení o společnosti Apple a jejích produktech.

Vyzkoušeli jsme, jestli je iPad Pro plně použitelný pro běžnou každodenní práci v kanceláři tak. Apple si již dlouho myslí, že právě tento tablet je dokonalou náhradou počítačů pro velkou většinu uživatelů, a tak jsme se rozhodli, že to vyzkoušíme.

O Macích se říká, že jsou příliš drahé a že levnější je postavit si počítač sám. A pak na něj nainstalovat upravenou verzi operačního systému macOS. Zaujalo nás to, tak jsme do toho šli a takzvaný Hackintosh jsme si postavili a rozchodili. A vy se dozvíte, jak na to a jestli se to vůbec vyplatí.

 

V dlouhodobém testu jsme se zaměřili na nejnovější a nejvýkonnější MacBook Pro s patnáctipalcovým displejem s Touch Barem a Touch ID. Stojí opravdu za ten obrovský ranec peněz, který za něj v Applu chtějí?

Aaway joornaalka?

  • Dulmar tifaftiran oo ku saabsan waxa ku jira, oo ay ku jiraan boggag horudhac ah, ayaa laga heli karaa bogga s content magazine.
  • Joornaalka waxaa laga heli karaa labadaba online iibiyeyaasha iskaashiga ah, iyo sidoo kale goobaha wargeysyada maanta.
  • Waxaad sidoo kale dalban kartaa dukaanka e-dukaanka daabace (halkan ma bixinaysid wax boosto ah), laga yaabee sidoo kale qaab elektaroonig ah iyada oo loo marayo nidaamka Alza Media Nebo Wookies si raaxo leh loogu akhriyo kumbuyuutarka iyo iPadka.
.